Over mij !

Ik stel mezelf graag even aan je voor! Ik ben Nancy Snijders, geboren in 1969, getrouwd en moeder van een zoon een dochter, een bonus dochter en zoon en inmiddels ook 3  geweldige bonus kleinkinderen. Al sinds jonge leeftijd merk ik dat ik erg intuïtief ben, heb altijd veel op gevoel gedaan en mag wel zeggen dat ik deze kwaliteit goed ontwikkeld heb.

Ook “werken” met handoplegging bij mens en dier deed ik veel al intuïtief. Dat is vooral na de geboorte van mijn kinderen veel ingezet bij hen en was het vaak ook zo dat zij er naar vroegen. Om het wat concreter te maken ben ik in 2006 ingewijd in de Reiki volgens het Usui Systeem van Reiki Healing, eerste en later ook tweede graad. Met de tweede graad kan je ook op afstand mensen en dieren behandelen. De HBO opleiding tot Holistisch Therapeut was een mooie aanvulling.

Ik ben ook steeds meer verdieping gaan zoeken in opleidingen: mBIT coach en mBIT trainer, NLP practitioner en NLP master practitioner, Hypnotherapie practitioner en Hypnotherapie master practitioner. Vanaf 2018 ook nog uitbreidingen Holistisch Therapeut, EMDR Therapeut, Virtuele maagband therapeut, Hypnobirthing en nog vele andere extra cursussen waardoor ik voor iedere cliënt passende coaching kan bieden die het mogelijk maakt de thema's waar hij/zij last van heeft te verwerken zodat iemand weer volledig in zijn/haar kracht kan gaan staan.

Uitgangspunt voor mij is altijd dat ieder mens alle hulpbronnen in zich heeft en ik mag faciliteren om de juiste hulpbronnen in te zetten.
In mei 2016 ben ik mijn praktijk officieel gestart, gevestigd in Arnhem aan de Middachtensingel 51, goed bereikbaar met OV (de bus stopt voor de deur) en voldoende parkeerruimte.

 

  •