Psychometrie, wat is dat eigenlijk?

Het woordenboek vertelt ons:
Psychometrie: Het weten van feiten over iemand door het aanraken van dingen die met hem in betrekking staan.

En dat is eigenlijk ook wat het is, ik raak een voorwerp aan van iemand en krijg informatie door over de persoon. Later zal ik verder gaan over hoe het werkt. Eerst wat algemene informatie.

Je kunt dit onderwerp in twee delen splitsen: Voorwerpen en / of Foto’s

De meeste mensen zien fotolezen / fotoreadings als een apart onderdeel, toch kan je dit onder de psychometrie scharen, tenslotte is een foto ook een voorwerp. Ik zal beide onderwerpen hieronder verder uitlichten.

Hoe werkt het: De manier waarop je de informatie krijgt, kan op verschillende manieren:

·         Via mijn gids

·         Via de persoon zelf (indien de persoon overleden is)

·         Via een ander (overleden) persoon

Dit lijkt nogal vaag en klinkt misschien eng. Het is dan ook niet iets om je mee bezig te houden als je niet weet wat je doet of moet doen. De ingevingen kunnen ook op verschillende manieren bij je binnenkomen:

·         Door middel van beelden (visioenen)

·         Door middel van ‘stemmen’ (in jezelf hoor je dan iemand (of soms meerderen) praten

·         Door middel van gevoelens (voelen wat er gebeurd is)

Het kan zijn dat een van bovenstaande manieren het geval is, maar je kunt ook een combinatie van 2 of zelfs alle drie hebben. Dit is per persoon verschillend, maar het verschil kan ook zitten in de manier waarop de persoon zich bekend wil maken.

Meer informatie over de onderdelen zelf, te beginnen met voorwerpen. Er zijn diverse voorwerpen die gebruikt kunnen worden voor psychometrie:

·         Ringen

·         Horloges

·         Armbanden

·         Hangertjes van kettingen

·         Sleutels

·         Andere persoonlijke voorwerpen

Geef je mij een voorwerp van een overleden persoon wat je ook zelf draagt, dan kunnen van beide mensen de energie doorkomen. Wil je dit voorkomen, zuiver het voorwerp dan door het een nachtje in een zout badje te zuiveren (wel oppassen voor spullen die hier niet tegen kunnen, leg het dan goed bedekt alleen in een lading zout). Het reinigen van het voorwerp is belangrijk als je alleen je eigen energie door wil laten komen.

Tijdens het lezen van een voorwerp werk ik met mijn ogen dicht, dit om mijzelf te concentreren en niet te laten beïnvloeden door reacties van de persoon van wie het voorwerp is. Dit doe ik om de reading zo zuiver mogelijk te houden.

Fotoreading:
Fotoreading is een vorm van psychometrie. Belangrijk is dat de persoon op de foto er alleen op staat, zonder andere mensen of dieren. Op deze manier komt alleen de energie vrij van de persoon zelf. Op de foto moet ook duidelijk het gezicht staan, of het een pasfoto is of een foto waar iemand in zijn / haar geheel op staat is verder niet van belang, de persoon op de foto mag geen zonnebril dragen. Ik wil graag de ogen kunnen zien.

Belangrijk voor mij is dat de persoon die gelezen wordt daar van op de hoogte is, mocht dit om wat voor een rede dan ook niet mogelijk zijn dan vraag ik op energetisch niveau toestemming. Door mij worden tevens foto’s van overleden personen gelezen.

Tijdens een fotoreading lees ik de persoon op de foto en krijg dan informatie door over het verleden van deze persoon, en over hoe deze persoon momenteel in het leven staat. Wat de problemen zijn waar deze persoon tegen aan loopt en waardoor dit komt. Daardoor kan ik handvatten geven wat men het beste kan doen om weer beter in je vel te komen.

Door middel van een fotoreading van je kind kan ik u handvatten geven waarmee u een beter contact met uw kind kan krijgen en op die manier de band versterken. Soms kan een kind (nog) niet uitdrukken waar zijn of haar behoefte ligt maar komt deze informatie wel via een fotoreading door.

Maak een afspraak :
Foto Reading online, u stuurt dan een foto via e-mail met een eventuele vraag die u bezig houdt en u krijgt via e-mail de reading toegestuurd. Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken om met foto of voorwerpen naar de praktijk te komen en live vragen te stellen, (dit kan voor nabestaanden van een overleden persoon een goede troost bieden).

Kosten fotoreading: € 25,00

Kosten voor live sessie in praktijk 60 minuten € 65,- 

 Klik op Contact en vul je  gegevens in .Voor een afspraak wordt nadien contact met je opgenomen .

Mocht u een afspraak niet na kunnen komen, kunt u deze tenminste 24 uur van te voren annuleren, daarna ben ik genoodzaakt om het consult in rekening te brengen. Dit omdat ik geen gelegenheid meer heb om met andere cliënten een afspraak te maken.