Gewicht verliezen? Virtuele maagband, werkt dat voor iedereen?

Wereldwijd zijn onderzoeken gedaan naar de virtuele maagband en de resultaten zijn echt waanzinnig! Zeker als je weet dat bij een fysieke maagband ongeveer 50% van de dragers baat heeft van deze ingreep, bij een virtuele maagband heeft ruim 80% profijt. De behandeling van de virtuele maagband bestaat uit 4 sessies waarbij tijdens de eerste hypnose sessie de maagband wordt geplaatst. Deze zorgt ervoor dat er eerder een voldaan gevoel optreed en ook wordt er aandacht besteed aan eventuele belemmerende overtuigingen, emoties en gewoontes.

 

Dit alles zorgt ervoor dat dit virtuele maagbandprogramma alle soorten problemen opvangt voor jou en zorgt voor goede, blijvende resultaten. Deze methode is geen dieet maar een levensveranderende behandeling.  Stel jezelf eens voor hoe jij er uitziet op jouw ideale gewicht.


Programma ; 
Het standaard programma wordt uitgevoerd over een periode van twee tot vier maanden. In deze periode zullen vier hypnose sessies plaatsvinden. Voor langere begeleiding kunnen we een uitgebreid programma met elkaar afstemmen. Tussen de sessies wordt een audio MP3 ter ondersteuning aangeboden. De MP3 zorgt ervoor dat je onderbewuste nog beter wordt aangesterkt en hierdoor eenvoudiger je nieuwe eetgewoonte implementeert.

 

Resultaat:  In de eerste week val je gemiddeld 2 tot 3 kg af, vervolgens zal je gemiddeld 1 kg per week afvallen.

Alles om te komen tot:

·         je ideale gewicht en figuur;  fitheideigenwaarde en zelfvertrouwen;  meer energie en vrijheid voor je dagelijks activiteiten   je nieuwe leven!

 Voor wie: Het programma is met name bedoeld voor mensen welke circa 10 kg of meer willen afslanken. Zij die willen veranderen in eetpatronen zoals te grote porties, te veel snoepen, ongezonde voeding of de gehele dag door eten maar nog belangrijker vaak is er een onderliggend emotioneel probleem onder die het overgewicht veroorzaakt. Daar gaan we naar op zoek om het vervolgens op te lossen, zodat dit jou niet meer in de weg kan staan om je gezonde gewicht te bereiken.

Hoeveel diëten of andere methodes heb je in je leven al geprobeerd om af te vallen zonder blijvend resultaat? Werd met deze diëten en methodes de oorzaak aangepakt? Niemand kan je 100% succes garanderen, ik ook niet. Ik doe mijn uiterste best met de virtuele maagband (welke zich wereldwijd heeft bewezen) en het aanpakken van de oorzaak om dit bij jou wel te laten slagen. De hele behandeling bestaat uit 4 sessies in ongeveer 3 maanden (in overleg met de cliënt), daarnaast is er regelmatig tussendoor contact.

 

Kosten: De kosten van het complete Virtuele Maagband programma zijn € 699,- 

 

Meer informatie of een afspraak?

Wil je meer informatie of een afspraak maken, dan zijn er verschillende mogelijkheden om met mij in contact te komen: Klik op Contact en vul je gegevens in of stuur een PB via facebook of  bel naar 06-30 16 51 50 (mocht ik niet opnemen spreek je naam en telefoonnummer in dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug).