December 2017

Hypnose wat is dat precies?

Er bestaan veel misverstanden en vooroordelen over hypnose. Veel mensen hebben bij hypnose de beelden op hun netvlies van mensen die smakelijk in een citroen happen, denkend dat het een perzik is, of een schoen aaien, denken dat het een hondje is etc. 
Het is alleen zo dat deze mensen die in deze situaties te zien zijn wel bereid moeten zijn op deze manier op het podium te staan. 

Tijdens hypnose breng ik een cliënt in een zeer ontspannen staat van zijn waarbij ook het onbewuste geacti29-05-2018

De kracht van Hypnose:

Nog vaak hoor ik mensen zeggen: "hypnose, nee dat vind ik eng..........." "ik ben namelijk bang dat ik de controle verlies" Maar zeg nou zelf, als jij dagelijks lijdt aan pijnklachten, chronische vermoeidheid of angsten, ben jij dan nog in controle van je eigen leven? Of wordt je leven bepaald door de beperkingen die jouw klachten veroorzaken?

95% van ons brein is onbewust, daar zit ontzettend veel informatie waar we met ons bewuste niet bij kunnen en dus ook niets van weten, toch beïnvloed ons onbewuste ons dagelijks leven zowel in positieve maar vaker in negatieve zin. Een mens denkt meer dan 60.000 gedachten per dag en merendeel is negatief omdat negatief denken iets is waar wij mensen "goed" in zijn. Door met bewustwording te werken word je je ook meer bewust van de kracht van je eigen gedachten. Ons onbewuste kan niet het onderscheid maken tussen wat wel en niet waar is, denk je zonder dat je je daar bewust van bent dat jouw gedachten waar zijn.

Steeds meer mensen worden zich bewust van de kracht van hypnose! Dat maakt mij als hypnotherapeut ontzettend gelukkig! 

Met hypnose verschaf je mensen toegang tot hun eigen database (hun onbewuste) komen zij zelf met informatie, antwoorden en oplossingen die helpen om problemen, pijnklachten, angsten etc. op te lossen zodat zij de controle weer terugkrijgen over hun eigen leven!!!

Dat nu ook de medische wereld steeds meer de effectiviteit (ook op langer termijn) van hypnose ontdekt en gaat samenwerken met hypnotherapeuten vind ik super, vooral voor cliënten en patiënten die soms al jarenlang dokteren of zelfs in de veronderstelling waren dat zij nooit meer van hun klachten af zouden komen.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een intakegesprek om te zien of ik ook iets voor u kan betekent neem gerust contact op via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0630-165150

U kunt natuurlijk ook gebruik maken van de contact button op deze website, let wel: soms komt het antwoord van Intuïtieve Verbinding terecht tussen uw spam mail. 

Liefs
Nancy