Wat is NLP?

NLP leert je om je brein als het ware te besturen met taal zodat jij je weer beter voelt. Het geeft je een handleiding hoe jij het beste je brein gebruikt om beter je leven te leiden zoals jij dat wilt. NLP gaat er van uit dat ons brein werkt op basis van de 5 zintuigen horen, zien, voelen, geur en smaak. Nu zijn geur en smaak vrij vaag waardoor het eigenlijk draait om horen, zien en voelen.

Wat is NLP ? Zorg ervoor dat je positieve gedachten hebt, positieve beelden in je hoofd vormt en je goede gevoelens hebt. Op het moment dat je dit hebt bereikt heb jij je brein geprogrammeerd om zich goed te voelen en dat is natuurlijk wat jij wilt.

Afsluiten voor negatieve suggesties

Tegelijkertijd leert NLP je ook beter afsluiten voor negatieve suggesties. Je wordt namelijk genoeg bloot gesteld aan negatieve suggesties die slecht voor je zijn. Denk aan reclames of door mensen.
NLP is de studie van succesvol gedrag. Waar psychologen kijken naar wat er allemaal mis is met je, kijkt NLP juist naar wat goed werkt zodat het beter gaat met je leven.

NLP staat voor Neuro Linguistisch Programmeren. Neuro heeft met het brein te maken, je hersens. In je brein zijn bepaalde patronen vastgelegd die er voor zorgen dat je je naar voelt of dat je je goed voelt. Linguistisch gaat over taal. De taal waarmee je met jezelf of met anderen communiceert.

Programmeren wil zeggen dat je met taal je brein programmeert om zich goed te voelen. Nu is programmeren in de jaren 70 fout gekozen. Computers waren toen namelijk in opkomst en men dacht dat de mens een soort computer was. Niets is minder waar. Het gaat niet om programmeren, maar om het veranderen van negatieve patronen in positieve patronen in je brein zodat jij je weer goed voelt.

Waarvoor gebruik je het?

Je gebruikt het voor het oplossen van problemen rond negatieve emoties of andere problemen. NLP heeft het hele proces makkelijk gemaakt in de vorm van praktische technieken.

Kosten voor een sessie:

60 minuten €95,00

90 minuten € 125,00

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor het virtuele maagband programma of een sessie Hypnose, NLP, EMDR , Mbit of Healing. Het aantal benodigde behandelingen gaat altijd in overleg. Klik op Contact en vul je  gegevens in, dan wordt er z.s.m. contact met je opgenomen.

Mocht u een afspraak niet na kunnen komen, kunt u deze tenminste 24 uur van te voren annuleren, daarna ben ik genoodzaakt om het consult in rekening te brengen. Dit omdat ik geen gelegenheid meer heb om met andere cliënten een afspraak te maken.