Wat is Healing ?

In en om ons lichaam stroomt energie. Je kunt deze energiestroom bewust ervaren, hoewel je het vaak niet concreet kunt waarnemen. Soms hoor je mensen zeggen: “ik heb niet zoveel energie, ik heb geen fut” Als je energie niet vrij kan stromen, zit je minder goed in je vel en soms kun je er letterlijk ziek van worden. Elke energie verstoring heeft zo zijn eigen verhaal.

Oorzaken kunnen zijn:

Vast geroeste patronen of denkbeelden

Onverwerkte emoties

Onverwerkte ervaringen

Teveel stress


Dit kan een negatieve invloed hebben op je gevoel van geluk, je relaties en op je werk. Blokkades kunnen zich uiten in fysieke klachten. Emotioneel komen energieverstoringen tot uiting in bijvoorbeeld Stress, onzekerheid en een gevoel niet gelukkig te zijn. Tijdens een healing wordt de energie gestimuleerd om te gaan stromen, dit kan je soms ook voelen in je lijf door warmte of juist koude te ervaren. Een healing kan je helpen om je te verbinden met je eigen helende vermogen waardoor je weer Balance ervaart.

Bij reiki leg ik mijn handen volgens een bepaalde volgorde op verschillende posities bij een healing doe ik dit volledig intuïtief. Ik heb inmiddels een combinatie gemaakt van reiki en healing, wat perfect werkt tenslotte is het allemaal energie.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor het virtuele maagband programma of een sessie Hypnose, NLP, EMDR , Mbit of Healing. Het aantal benodigde behandelingen gaat altijd in overleg. Klik op Contact en vul je  gegevens in, dan wordt er z.s.m. contact met je opgenomen.

Mocht u een afspraak niet na kunnen komen, kunt u deze tenminste 24 uur van te voren annuleren, daarna ben ik genoodzaakt om het consult in rekening te brengen. Dit omdat ik geen gelegenheid meer heb om met andere cliënten een afspraak te maken.