Juni 2019

Veel mensen zijn de VERBINDING met zichzelf kwijt!
Ik ontmoet veel mensen die zich afvragen WIE BEN IK, EN WAT WIL IK NOU ECHT?

Ben ik wel gelukkig in mijn werk, zit ik in een relatie waarmee ik oud wil worden...
Ik tref veel mensen tussen de 35 en 55 die dit herkennen en met deze vragen rondlopen!
Veel van mensen in die leeftijd zijn “product” van de opvoeding en de maatschappij...
De “doe maar gewoon dan die je al gek genoeg” maatschappij.
Als je 4 jaar wordt ga je naar school en vanaf dat moment ligt de focus bij presteren!
Luisteren naar juf, goede cijfers halen, alles is gericht op toekomst, een goede baan, goede relatie, zekerheid!

Daarbij werd vaak vergeten te kijken de persoon als individu…
Je deed iets omdat het zo “hoort” omdat het van je verwacht werd!
Je was al je tijd bezig om iemand te WORDEN!
Terwijl je vanaf dag 1 al iemand bent!
En juist daarmee is de verbinding verloren gegaan!

In mijn praktijk, is VERBINDING in vele opzichten belangrijk!
Ik help mij cliënten om weer verbinding te krijgen met zichzelf en om in verbinding te blijven!
Ik werk in gemiddeld 3 sessies per client vanuit verbinding met mezelf en in verbinding met de ander.
Zonder verbinding blijven relaties met jezelf en anderen oppervlakkig, terwijl verbinding nodig is voor liefde!
Dit doe ik met diverse tools waarbij ik intuïtief en met de client afstem warmt op dat moment het beste past!

Ik wens iedereen verbinding met zichzelf toe, omdat je dan vanuit je kern je leven kan leven!
En vanuit je kern weet waar jij echt gelukkig van wordt!

Wil jij weten of ik ook iets voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met mij op!

Liefs Nancy

 

 

In het verleden was ik hier ontzettend bedreven in, en het heeft mij onwijs veel energie gekost. Het gekke is dat toen ik oefende er mee te stoppen, ik erachter kwam dat veel mensen helemaal geen verklaring verwachten...... dat bedacht ik zelf! 

Wij mensen zijn zo goed in het invullen van de gedachten van een ander........ terwijl onze eigen gedachten 9 van de 10 keer niet eens waar zijn, hoe groot is dan de kans dat jij weet wat een ander denkt of vindt????
Dus ik nodig je uit........ hier mee te oefenen en te ontdekken hoe fijn het is dat je niet altijd een verklaring schuldig bent!

December 2017

Hypnose wat is dat precies?

Er bestaan veel misverstanden en vooroordelen over hypnose. Veel mensen hebben bij hypnose de beelden op hun netvlies van mensen die smakelijk in een citroen happen, denkend dat het een perzik is, of een schoen aaien, denken dat het een hondje is etc. 
Het is alleen zo dat deze mensen die in deze situaties te zien zijn wel bereid moeten zijn op deze manier op het podium te staan. 

Tijdens hypnose breng ik een cliënt in een zeer ontspannen staat van zijn waarbij ook het onbewuste geacti29-05-2018

De kracht van Hypnose:

Nog vaak hoor ik mensen zeggen: "hypnose, nee dat vind ik eng..........." "ik ben namelijk bang dat ik de controle verlies" Maar zeg nou zelf, als jij dagelijks lijdt aan pijnklachten, chronische vermoeidheid of angsten, ben jij dan nog in controle van je eigen leven? Of wordt je leven bepaald door de beperkingen die jouw klachten veroorzaken?

95% van ons brein is onbewust, daar zit ontzettend veel informatie waar we met ons bewuste niet bij kunnen en dus ook niets van weten, toch beïnvloed ons onbewuste ons dagelijks leven zowel in positieve maar vaker in negatieve zin. Een mens denkt meer dan 60.000 gedachten per dag en merendeel is negatief omdat negatief denken iets is waar wij mensen "goed" in zijn. Door met bewustwording te werken word je je ook meer bewust van de kracht van je eigen gedachten. Ons onbewuste kan niet het onderscheid maken tussen wat wel en niet waar is, denk je zonder dat je je daar bewust van bent dat jouw gedachten waar zijn.

Steeds meer mensen worden zich bewust van de kracht van hypnose! Dat maakt mij als hypnotherapeut ontzettend gelukkig! 

Met hypnose verschaf je mensen toegang tot hun eigen database (hun onbewuste) komen zij zelf met informatie, antwoorden en oplossingen die helpen om problemen, pijnklachten, angsten etc. op te lossen zodat zij de controle weer terugkrijgen over hun eigen leven!!!

Dat nu ook de medische wereld steeds meer de effectiviteit (ook op langer termijn) van hypnose ontdekt en gaat samenwerken met hypnotherapeuten vind ik super, vooral voor cliënten en patiënten die soms al jarenlang dokteren of zelfs in de veronderstelling waren dat zij nooit meer van hun klachten af zouden komen.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een intakegesprek om te zien of ik ook iets voor u kan betekent neem gerust contact op via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0630-165150

U kunt natuurlijk ook gebruik maken van de contact button op deze website, let wel: soms komt het antwoord van Intuïtieve Verbinding terecht tussen uw spam mail. 

Liefs
Nancy

Volmaakt nieuw jaar!

Woensdag 2 januari 2019, er ligt weer een heel nieuw jaar voor ons! Veel mensen zitten vol met goede voornemens maar wat als het nou al volmaakt is. Natuurlijk zijn er altijd dingen die beter kunnen, meer of juist minder maar wanneer zijn we tevreden? En hoe zou het zijn om nu al tevreden te zijn met dat wat er is.  

In mijn praktijk kom ik regelmatig tegen dat mensen niet tevreden zijn, hun lat erg hoog hebben liggen en erg druk zijn met wat anderen zouden kunnen vinden of denken. (Ik moet toegeven ik was daar ook een kei in!) Maar behalve dat dit bakken met energie kost weet je  nooit wat een ander denkt of vindt en je hebt daar ook geen invloed op. Het kost je alleen heel veel energie omdat je altijd maar druk bent om te doen wat jij denkt dat anderen denken of vinden dat je zou moeten doen. Hoe zou het zijn dat jij kan geloven dat het precies goed is zoals jij het doet, dat je tevreden kan zijn met dat wat er is. Dat het al volmaakt is op dit moment. Want DIT moment is het enige wat er is. En jij hebt de keuze hoe je DIT moment ervaart. En dat is niet een knop die je omzet, dat is oefenen en vooral ook mild zijn naar jezelf! 

Ik wens je een Volmaakt, liefdevol en vooral gezond 2019!!!

Liefs Nancy

BLOG

29 april 2019

Veel van mijn cliënten herkennen (zichzelf in) deze tekst. 

Ik heb in mijn eigen leven ook flinke diepe dalen gekend en uiteindelijk ben ik daar alleen maar sterker van geworden. 
Maar op het moment dat je in zo'n dal zit en bang bent dat het altijd donker zal blijven, of dat je voor altijd zo moe en futloos zal zijn..... Of dat je het idee hebt dat je je dal overwonnen hebt en BAM daar knal je er weer in.

Ik heb er voor gekozen door diverse opleidingen mij te specialiseren en op die manier met al mijn ervaringen anderen mensen te helpen. Ik werk in mijn praktijk vanuit mijn helder weten/voelen maar gebruik daarbij ook diverse andere technieken waaronder hypnotherapie, mBraining, EMDR en Reiki. Hierdoor wordt het mogelijk om cliënten die soms echt in diepe dalen zitten in relatief korte tijd (gemiddeld 3 sessies) weer zoveel meer weerbaar en vol energie en (zelf)vertrouwen mijn praktijk te zien verlaten.

Door te werken met het onderbewuste kom je sneller tot de kern van je probleem wat vaak met je bewuste nooit gedacht had kunnen worden dat dat de aanleiding van het probleem was. En het mooie van werken met het onderbewuste is dat daar ook de antwoorden en oplossingen zitten.

Uitspraken als "Ik wil me niet meer druk maken/piekeren" of "ik moet deze situatie loslaten" wordt vaak met de vervolg vraag gesteld........ HOE DAN........ En als er dan met gemiddeld 3 sessies krachtige resultaten worden geboekt, zijn mensen mij dankbaar maar ben ik vooral ook dankbaar dat ik dit fantastische werk mag doen!

Wil je weten of ik iets voor jou kan betekenen, neem dan gerust contact met mij op? 
Bel 06-30165150, of stuur een mail

Liefs Nancy