BLOG

29 april 2019

Veel van mijn cliënten herkennen (zichzelf in) deze tekst. 

Ik heb in mijn eigen leven ook flinke diepe dalen gekend en uiteindelijk ben ik daar alleen maar sterker van geworden. 
Maar op het moment dat je in zo'n dal zit en bang bent dat het altijd donker zal blijven, of dat je voor altijd zo moe en futloos zal zijn..... Of dat je het idee hebt dat je je dal overwonnen hebt en BAM daar knal je er weer in.

Ik heb er voor gekozen door diverse opleidingen mij te specialiseren en op die manier met al mijn ervaringen anderen mensen te helpen. Ik werk in mijn praktijk vanuit mijn helder weten/voelen maar gebruik daarbij ook diverse andere technieken waaronder hypnotherapie, mBraining, EMDR en Reiki. Hierdoor wordt het mogelijk om cliënten die soms echt in diepe dalen zitten in relatief korte tijd (gemiddeld 3 sessies) weer zoveel meer weerbaar en vol energie en (zelf)vertrouwen mijn praktijk te zien verlaten.

Door te werken met het onderbewuste kom je sneller tot de kern van je probleem wat vaak met je bewuste nooit gedacht had kunnen worden dat dat de aanleiding van het probleem was. En het mooie van werken met het onderbewuste is dat daar ook de antwoorden en oplossingen zitten.

Uitspraken als "Ik wil me niet meer druk maken/piekeren" of "ik moet deze situatie loslaten" wordt vaak met de vervolg vraag gesteld........ HOE DAN........ En als er dan met gemiddeld 3 sessies krachtige resultaten worden geboekt, zijn mensen mij dankbaar maar ben ik vooral ook dankbaar dat ik dit fantastische werk mag doen!

Wil je weten of ik iets voor jou kan betekenen, neem dan gerust contact met mij op? 
Bel 0630165150, of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Liefs Nancy

 

26 april 2019

In het verleden was ik hier ontzettend bedreven in, en het heeft mij onwijs veel energie gekost. Het gekke is dat toen ik oefende er mee te stoppen, ik erachter kwam dat veel mensen helemaal geen verklaring verwachten...... dat bedacht ik zelf! 

Wij mensen zijn zo goed in het invullen van de gedachten van een ander........ terwijl onze eigen gedachten 9 van de 10 keer niet eens waar zijn, hoe groot is dan de kans dat jij weet wat een ander denkt of vindt????
Dus ik nodig je uit........ hier mee te oefenen en te ontdekken hoe fijn het is dat je niet altijd een verklaring schuldig bent!

 

Volmaakt nieuw jaar!

 

Woensdag 2 januari 2019, er ligt weer een heel nieuw jaar voor ons! Veel mensen zitten vol met goede voornemens maar wat als het nou al volmaakt is. Natuurlijk zijn er altijd dingen die beter kunnen, meer of juist minder maar wanneer zijn we tevreden? En hoe zou het zijn om nu al tevreden te zijn met dat wat er is.  

In mijn praktijk kom ik regelmatig tegen dat mensen niet tevreden zijn, hun lat erg hoog hebben liggen en erg druk zijn met wat anderen zouden kunnen vinden of denken. (Ik moet toegeven ik was daar ook een kei in!) Maar behalve dat dit bakken met energie kost weet je  nooit wat een ander denkt of vindt en je hebt daar ook geen invloed op. Het kost je alleen heel veel energie omdat je altijd maar druk bent om te doen wat jij denkt dat anderen denken of vinden dat je zou moeten doen. Hoe zou het zijn dat jij kan geloven dat het precies goed is zoals jij het doet, dat je tevreden kan zijn met dat wat er is. Dat het al volmaakt is op dit moment. Want DIT moment is het enige wat er is. En jij hebt de keuze hoe je DIT moment ervaart. En dat is niet een knop die je omzet, dat is oefenen en vooral ook mild zijn naar jezelf! 

Ik wens je een Volmaakt, liefdevol en vooral gezond 2019!!!

Liefs Nancy

 

"De-Somber"

07-12-2018

December is een week onderweg en voor veel mensen die ik ontmoet en spreek is het meer “De-somber”……. En dan moet januari de “somberste” maand nog komen!

De dagen zijn kort, het weer is grijs en somber en ik spreek onwijs veel mensen die klagen over moe zijn!

December dat is toch dè feestmaand van het jaar, afspraken voor kerst zijn of worden gemaakt, gezelligheid, de kerstbomen staan tegenwoordig bij veel mensen al voordat december begint te stralen in de huiskamers, mensen zijn ontzettend opzoek naar sfeer, geluk en gezelligheid!

Dat is ook wat de maatschappij momenteel schetst. We leven in een happinez cultuur. Social media laat vooral zien hoe fijn en gelukkig iedereen is en toch hoor ik zoveel mensen klagen over fysieke pijnen, hoofdpijn, migraine en MOE!

Veel mensen zijn zo op zoek zijn naar het ultieme gevoel van (innerlijke) rust en geluk maar zoeken dat vooral extern (bijvoorbeeld door het zetten van de kerstboom in November). Terwijl de rust en het geluk in de basis echt uit jezelf moet komen en vervolgens kunnen externe factoren daar natuurlijk een bijdrage aan leveren.

In mijn praktijk werk ik met mijn cliënten aan het interne stuk,  waardoor (innerlijke) rust ontstaat omdat dat de basis is en waardoor mensen weer energie en geluk kunnen ervaren.

Het is elke keer weer zo bijzonder voor mij om te zien hoeveel verschil één of twee sessies kunnen maken, zo dankbaar en fantastisch om dit werk te doen! Om nog maar te zwijgen over de dankbaarheid en reacties die ik terug krijg van mijn cliënten.

Is voor jou de maand december ook “de-somber” en wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met mij op, dit kan via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met  06-301 651 50

Want we willen toch niets liever dan een bruisende start van 2019!!!!

 

Welkom December

01-12-2018

En dan is het alweer 1 december de laatste maand van 2018, wat is dit jaar tot nu toe weer voorbij gevlogen! En wat een mooie ontwikkelingen heeft Inuïtieve Verbinding mogen doormaken! Ontzettend hard gewerkt maar met waanzinnig mooie resultaten waar ik ongelofelijk trots op ben. Voor december staan nog een mBIT informatie avond gepland op 12 december en een Verwen - Bezinningdag gepland, waarin we terug kijken op 2018 en vooruit kijken naar 2019! Aanmelden kan nog steeds, kijk voor meer informatie in de agenda op deze website bij 29 december. 

En in 2019 staan ook al mooie dingen:

Cursus Intuïtieve Ontwikkeling  14 januari, 28 januari, 18 februari, 4 maart, 18 maart en 1 april van 19.30 tot 22.00 in Westervoort,  Er zijn nog 2 plaatsen beschikbaar! Aanmelden kan via email. 

mBraining - mBIT coach opleiding van 11 t/m 14 februari bij Zonnevlecht Opleidingen te Vlijmen, verzorgd Nancy de 4 daagse coach opleiding. Voor meer informatie en aanmelden ga naar www.zonnevlechtopleidingen.nl bij het tablad cursus, of mail naar Intuïtieve Verbinding.

mBraining - mBIT Evolve Your Life workshop op 23 en 24 maart is er in Westervoort weer een workshop waarbij persoonlijke ontwikkeling centraal staat, voor meer informatie neem gerust contact op via mail of bel met 0630165150

Ik wens al mijn lezers een bijzonder fijne december maand!!!!!

 

Trainers4Trainers 

29-11-2018

Sinds juni 2017 ben ik aangesloten bij Trainers 4 Trainers, een groep van trainers en coaches die maandelijks bij elkaar komen om met elkaar te delen en van elkaar te leren. Erg leerzaam en fijne bijeenkomsten waar ik altijd naar uitkijk, 28 november was weer zo'n bijeenkomst  en collega trainer Wim van der Mark schreef een blog n.a.v. deze avond! Daarin beschrijft hij mooi wat wij doen!  Hieronder een link van de blog op onze website.

http://trainers4trainers.nl/omdat-tankautos-ook-tanken/

 

mBIT en mBraining workshop en coachopleiding 2019

Het weekend van 10 en 11 november de mBIT workshop "Evolve Your Life" en vandaag mocht ik een mooie recensie mogen ontvangen in het gastenboek van mijn website: 

"In het weekend van 10 en 11 november jl. heb ik bij Nancy de 2-daagse workshop “Evolve Your Life” gevolgd. Nancy heeft mij meegenomen in de wereld van 3 breinen (hoofd, hart en buik) die je in lichaam hebt en hoe je ze gebruikt en kunt herkennen welke je wanneer gebruikt. Naast de interessante informatie waren de oefeningen die Nancy voor ons had dit weekend echte eye-openers voor mij. Haar prettige stem bracht rust en het lukt mij bijvoorbeeld nu veel sneller en beter afstand te nemen van bepaalde situaties waarin ik voorheen nog wel eens in kon “blijven hangen”. Lieve Nancy, dank je wel voor deze workshop en ik kan hem aan iedereen aanraden die meer verdieping zoekt, dichter bij zichzelf wilt komen en bewuster wilt gaan leven. Je bent een toppertje Nancy! Veel liefs, Heidy"

Op 21 november en 12 december is er weer een informatie avond waar ik meer uitleg over wat mBIT inhoud en vertel ik meer over zowel de workshop als de mBIT internationaal gecertificeerde Coach opleiding die in 2019 weer gaan plaatsvinden. Aanmelden hiervoor kan via de agenda op deze website!

Coach opleiding 11, 12, 13 en 14 februari 2019 bij Zonnevlecht opleidingen in Vlijmen, aanmelding via www.zonnevlechtopleidingen.nl (meer informatie hierover bij cursussen op de website van Zonnevlecht Opleidingen)

Workshop "Evolve Your Life" 23 en 24 maart 2019 bij Intuïtieve Verbinding in Westervoort, aanmelding via www.intuitieveverbinding.nl

 

04 oktober 2018

Workshop mBraining "Evolve your life" 

Nog 3 plaatsen beschikbaar!!!!

Herken je dit: interne conflicten, bijvoorbeeld: je hebt een fantastisch plan, maar "iets" houd je tegen... Vind jij het nemen van beslissingen niet gemakkelijk, wil je meer leren vertrouwen op je intuïtie, minder last van stress en spanning kortom je hoofd, hart en buik in balans! Dan is deze workshop echt iets voor jou! 2 dagen lang investeren in jezelf, jouw persoonlijke ontwikkeling. Op 10 en 24 oktober is er nog een extra informatie avond, waarin ik wat uitgebreider uitleg wat mBraining (= werken met je meerdere breinen) en mBIT (=de toolkit om met je meerdere breinen te werken) is en wat je gaat leren tijdens de workshop.

Nieuwsgierig????  Meld je aan via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel/app met 0630 165 150

 

25 september 2018

Cursus Intuïtieve Ontwikkeling 2019

Heb jij ook behoefte aan een stukje persoonlijke ontwikkeling? En behoefte aan wat meer tijd voor jezelf? Dan is deze cursus iets voor jou!!!!! Deze cursus bestaat uit 6 avonden van 19.30 tot 22.00 uur. We gaan met elkaar aan de slag maar natuurlijk is er ruimte voor je eigen proces in ontwikkeling. We beginnen de avond met een kopje thee of koffie en gaan dan iedere bijeenkomst starten een korte meditatie. De avonden bestaan uit theorie afgewisseld met oefeningen, want mijn ervaring is dat je lijf een belangrijk onderdeel is van persoonlijke ontwikkeling, dus leren met je hoofd maar vooral ook in combinatie met je lijf!

Het doel van deze avonden is dat je nog beter leert wie jij bent en wat jij wilt!

Deze cursus is laagdrempelig wat het enige wat je mee hoeft te nemen ben jezelf!

 

Deze investering in jezelf kost €245,- incl. cursus materiaal,  koffie, thee, wat lekkers

 

 

Maar wanneer jij je inschrijft voor 1 december 2018 ontvang je een vroeg boek korting en  betaal je slechts € 195,-

Dus ik zou zeggen, wacht niet te lang en pak deze kans.......... want vol is vol........ Voor meer informatie neem gerust contact op, stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met 0630-165150

lieve groetjes Nancy

 

19 september 2018

Dag van bezinning op 29 december a.s. 

 

De tijd glipt tussen onze vingers door. 
2018 is tot nu toe erg bijzonder geweest, maar het gaat zo snel.. 
De herfst staat al weer voor de deur en we rennen en vliegen van week naar week. 

Het “moeten”..

Een pas op de plaatst, terug naar jezelf.. Wie ben jij? Wat wil jij? Waar voel
jij je gelukkig bij? 
Is 2019 een nieuwe start? Wat sluit je dan af of wat zijn jouw dromen en doelen?
Hoe bereik je die?

Op 29 december organiseert Intuïtieve Verbinding een dag van bezinning. 
Hoe mooi kan het zijn? Na de drukte van alle feestdagen, voor het begin van
2019, in rust en intuïtief opnieuw een jaar beginnen.

Het programma van die dag ziet er als volgt uit:

Ochtend: 
Inloop vanaf 9.30
Aanvang 10.00
*Wie ben jij? Waarom ben je hier?
*Meditatie met als doel ontspanning en thuiskomen bij jezelf
*Creatieve workshop. Moodboard, met jouw wensen, dromen, doelen voor het nieuwe jaar! Deze gaan we ook bespreken om je doelen concreter te krijgen.


Een heerlijke verantwoorde vegetarische lunch.

Middag: 
Aanvang 13:30 

*Op zoek naar verdieping en inzichten. 
Wat kan je tegenkomen op jou pad als je je doelen wilt behalen? Zullen er
obstakels zijn? Zal er warmte zijn? Wat brengt het je? Zal het voldoende zijn? Wat zou jij achter je willen laten van 2018? Ook hier gaan we een oefening mee doen, zodat je dingen die je niet meer wilt ook echt achter je kan laten in 2018!

16.00-16.30 Sluiten we deze bijzondere dag met een korte meditatie af.

Je gaat naar huis met een leuke attentie, een mooie herinnering en een levensles vol liefde, aandacht en inzichten voor jezelf. Je zal sterker en rustiger 2019 in gaan nu je je doelen kent.

Om iedereen de juiste aandacht te kunnen geven is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus reserveer snel om zeker te zijn van jouw plekje.

De kosten voor deze geheel verzorgde dag zijn €125,- (Dit is incl. de lunch)

Inschrijven kan via email:
nancy@intuitieveverbinding.nl 

Ik heb er zin in en hoop jou 29 december in Westervoort te mogen  ontmoeten, liefs Nancy

lieliefs Nancy

11-09-2018

mBraining - mBIT

werken met je hoofd, hart en buikbrein

 

Heb jij regelmatig interne conflicten tussen gedachten, gevoelens en gedrag? 
Word jij regelmatig gemanipuleerd door je eigen gedachten? 

Vind jij het vaak lastig om beslissingen te nemen?
Of bruis je van ideeën maar krijg je jezelf niet beweging om de ideeën uit te voeren? 

Heb je (vaak) last van belemmerende emoties zoals stress, boosheid, frustratie en spanningen.

Dan is mBraining iets voor jou! 
Met de mBIT toolkit krijg je de tools om hier met jezelf, teamleden, cliënten, collega’s etc. mee aan de slag te kunnen!

Op 26 september en 10 oktober om 19.30 is er een informatie avond in Westervoort, Sonnedach 1, waar ik meer uitleg over wat mBraining inhoud en wat je met mBIT kan.

Op 10 en 11 november de mBIT Evolve workshop in Westervoort

Op 11, 12, 13 en 14 februari '19 de mBIT coach opleiding in Vlijmen

Ben je nieuwsgierig, meld je aan voor een van de info avonden via email: nancy@inuitieveverbinding.nl of stuur een pb.

 

 

 

15-08-2018

Op 14 augustus was er een succesvolle informatie avond, waarin uitgelegd wordt wat mBraining en mBIT inhoud, maar ook wat je er mee kan, als coach of in je persoonlijke ontwikkeling. Om nog meer authentiek te leven, nog meer te worden wie je diep van binnen bent. Het is een prachtige en krachtige techniek, een stuk bewustwording welke er voor zorgt dat je meer grip en controle krijgt op wat jij graag wilt, of liever niet meer wilt. Kortom een mooie stap in je persoonlijke ontwikkeling.

Op 15 en 16 september is er een workshop voor mensen die een stap in hun persoonlijke ontwikkeling willen maken en meer innerlijke rust en vrijheid te kunnen ervaren. 

Op 4, 5, 6 en 7 oktober is de coach training voor mensen die met deze prachtige techniek hun cliënten willen gaan coachen.

Op 6 september a.s. is van 19.30 tot 21.30 een gratis informatie avond, deze avond is in Westervoort (Sonnedach 1) aanmelden voor deze avond is wel noodzakelijk en kan via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 0630165150. (ook als u vragen heeft kan u contact opnemen).

 

07-08-2018

De vakanties in Nederland lopen zijn in volle gang, en wat een zomer hebben wij dit keer!!!! En ja ik vind het ook wel wat te heet.... Maar geniet er wel van! Maar de planning voor de komende tijd is ook al in volle gang. Los van de cliënten in mijn praktijk ben ik natuurlijk ook druk met het voorbereiden van informatie avonden over mBIT, en er staat ook een workshop en coachtraining gepland.

Herken je dit?  Iets lijkt volkomen logisch om te doen (Hoofd) maar voelt niet goed (buik). Of dat je voelt dat je weet wat je wilt (hart) maar je kan niet in actie komen (buik). Door middel van mBraining - mBIT leer je hoe je dat kan doen!

Op 14 augustus en 6 september is er een informatie avond in Westervoort (bij Arnhem) van 19.30 tot 21.00 uur, leg ik u onder het genot van een kopje koffe/thee uit wat mBraining en mBIT inhoud en wat je ermee kan! Aanmelden voor 1 van deze avonden is noodzakelijk en kan via de contact link op deze website.

Op 15 en 16 september verzorg ik een 2 daagse workshop in Westervoort voor mensen die een waardevolle toevoeging aan hun persoonlijke ontwikkeling willen doen, als je wilt leren communiceren met jou 3 breinen, daardoor meer innerlijke rust en balans willen ervaren en daarmee een nog betere versie van zichzelf willen worden.

Op 4, 5, 6 en 7 oktober geef ik samen met collega Esther Honkoop een 4 daagse coach training bij Take Off Support in Zoetermeer, voor coaches die hun cliënten willen gaan helpen met hun uitdagingen door middel van mBraining.

Binnenkort komt er ook meer informatie over de mBIT coach training die ik ga verzorgen bij Zonnevlecht opleidingen in Vlijmen.

 
25-06-2018

Afgelopen zondag heb ik samen met mijn collega trainer Esther Honkoop een mooie groep mBIT coaches mogen verwelkomen. We hebben een mooie reis met de groep mogen maken en fantastische persoonlijke processen mogen aanschouwen. Ik weet dat veel mensen aan persoonlijke ontwikkeling willen doen, om een betere versie van zichzelf te worden! mBIT is de toolkit voor mBraining, het werken met je meerdere breinen, want dat wat de oude wijsheden al duizenden jaren leven, is nu ook wetenschappelijk onderbouwd, we hebben niet alleen hersenen in ons hoofd, maar ook in ons hart en in onze buik, deze breinen hebben veel capaciteiten die ons enorm kunnen helpen bij persoonlijke ontwikkeling!

Herken je dit?  Iets lijkt volkomen logisch om te doen! (hoofd) maar het voelt niet goed (buik) Of je voelt dat je weet wat je wilt (hart) maar niet in actie kunt komen (buik) door middel van mBraining leer je hoe je dat kan doen!

Op 15 en 16 september organiseert Intuïtieve Verbinding in Westervoort een 2-daagse workshop voor mensen die willen leren hoe je kan communiceren met jouw 3 breinen, meer innerlijke rust en balans willen ervaren en daarmee een betere versie van jezelf worden.

Op 4, 5, 6, en 7 oktober ga ik samen met Esther Honkoop bij  Take Off Support in Zoetermeer weer een mBIT coach opleiding trainen. 

Voor meer informatie over beide trainingen stuur gerust een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

29-05-2018

De kracht van Hypnose:

Nog vaak hoor ik mensen zeggen: "hypnose, nee dat vind ik eng..........." "ik ben namelijk bang dat ik de controle verlies" Maar zeg nou zelf, als jij dagelijks lijd aan pijnklachten, chronische vermoeidheid of angsten, ben jij dan nog in controle van je eigen leven? Of wordt je leven bepaald door de beperkingen die jouw klachten veroorzaken?

95% van ons brein is onbewust, daar zit ontzettend veel informatie waar we met ons bewuste niet bij kunnen en dus ook niets van weten, toch beïnvloed ons onbewuste ons dagelijks leven zowel in positieve maar vaker in negatieve zin. Een mens denkt meer dan 60.000 gedachten per dag en merendeel is negatief omdat negatief denken iets is waar wij mensen "goed" in zijn. Door met bewustwording te werken wordt je je ook meer bewust van de kracht van  je eigen gedachten. Ons onbewuste kan niet het onderscheid maken tussen wat wel en niet waar is, denk je zonder dat je je daar bewust van bent dat jouw gedachten waar zijn.

Steeds meer mensen worden zich bewust van de kracht van hypnose! Dat maakt mij als hypnotherapeut ontzettend gelukkig! 

Met hypnose verschaf je mensen toegang tot hun eigen database (hun onbewuste) komen zij zelf met informatie, antwoorden en oplossingen die helpen om problemen, pijnklachten, angsten etc. op te lossen zodat zij de controle weer terug krijgen over hun eigen leven!!!

Dat nu ook de medische wereld steeds meer de effectiviteit (ook op langer termijn) van hypnose ontdekt en gaat samenwerken met hypnotherapeuten vind ik super, vooral voor cliënten en patiënten die soms al jarenlang dokteren of zelfs in de veronderstelling waren dat zij nooit meer van hun klachten af zouden komen.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een intakegesprek om te zien of ik ook iets voor u kan betekent neem gerust contact op via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0630-165150

U kunt natuurlijk ook gebruik maken van de contact button op deze website, let wel: soms komt het antwoord van Intuïtieve Verbinding terecht tussen uw spam mail. 

 

07-04-2018

Opening ZoMa Opleidingen en Intuïtieve Verbinding in het ZoMa Holistisch Centrum:

Afgelopen zaterdag 7 april was het eindelijk zover, de officiële opening van ZoMa Opleidingen en ZoMa Holistisch Centrum waar ik vanaf 1 april mijn praktijk Intuïtieve Verbinding gevestigd heb. Het was in alle opzichten een stralende dag!!!! Om te beginnen het weer, na een lange winter met veel wind en kou was het een warme dag, achteraf bleek de warmste 7 april sinds jaren. Na de speech van eigenaresse Marjolein Berendsen en haar dochter Maya had ook de burgemeester van Westervoort nog mooie woorden voor de officiële opening.

Daarna konden alle genodigden en gedesinteresseerde het pand met de opleidingszalen en de praktijken bewonderen, de reacties waren zo overweldigend, en ook alle bloemen en attenties zorgde voor veel dankbaarheid en niet alleen bij mij!

Trots en gelukkig ben ik om vanaf deze mooie locatie mijn praktijk verder voort te zetten! En vanaf nu ook verschillende trainingen en workshops te gaan verzorgen.

 

25-03-2018

Aankondiging mBIT coach opleiding Zoetermeer 21, 22, 23 en 24 juni 2018

Samen met collega trainer Esther Honkoop van Take Off Support ga ik in juni de mBIT  coach opleiding verzorgen. Tijdens deze 4 dagen leer je hoe mBRAINING werkt en hoe je als coach deze prachtige mBIT techniek kan in zetten bij je cliënten. Deze opleiding wordt verzorgd door Take off Support te Zoetermeer, daar vindt deze training plaats.

Voor meer informatie en aanmelden kan je naar de website van Take Off Support www.takeoffsupport.nl 

 

16-03-2018

Aankondiging mBIT Evolve training 9 en 10 juni 2018

Evolve trainingen zijn ontwikkeld vanuit de mBraining methode. mBraining is gebaseerd op neuro-wetenschappelijke onderzoeken naar onze 3 belangrijke neurale netwerken, namelijk hart, hoofd en buik in combinatie met eeuwenoude wijsheden en tradities. Een relatief simpele maar zeer effectieve methode met fantastische resultaten als het gaat om persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en coaching. Om meer in contact te komen met je intuitieve wijsheid en daarmee te ondersteunen bij het leiden van een bewuster, zelfverzekerder leven.

 

mBraining is  ruim 6 jaar geleden ontwikkeld door de Australiers Grant Soosalu & Marvin Oka en sinds 2015 ook in Nederland. Inmiddels zijn er wereldwijd vele duizenden therapeuten, managers maar ook ‘gewone’ mensen die willen werken aan persoonlijke ontwikkeling enthousiast over deze training.

Heb jij moeite met het bereiken van je persoonlijke doelen, vind jij het lastig om keuzes te maken, beslissingen te nemen, wil jij sneller ont-stressen, je intuitie ontwikkelen en beter leren gebruiken. Alle informatie die dagelijks tot je komt meer holistisch verwerken zodat je beter kan beslissen, beter jezelf kan zijn en te leven vanuit hart, hoofd en buik, waardoor je met meer energie je dagen beleefd. Kortom wil jij ook de beste versie van jezelf zijn – worden? Dan is deze Evolve training wat voor jou!

Door het toepassen van de oefeningen leer je herkennen welke breinen in conflict zijn bij jezelf en wat je eraan kan doen om op die manier de creativiteit van je hoofd, de empathie van je hart en de moed van je (onder)buik  in harmonie samen te laten werken.

Kosten: De kosten voor deze 2-daagse groepstraining bedraagt normaal gesproken € 495,- inclusief lesmateriaal, koffie/thee, lunch en een certificaat als bewijs van deelname. Maar als je inschrijft voor 9 mei ontvang je de early bird korting en betaal je slechts € 295,-

Wanneer: De Evolve training vindt plaats op 9 en 10 juni 2018 van 9.00 tot 17.00 uur bij minimaal 6 deelnemers.

Waar: Sonnedach 1, 6931JA, Westervoort

Hoe: Aanmelden voor deze training kan door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. je ontvangt dan van ons een inschrijf formulier en een korte vragenlijst.                            

Vragen: Neem gerust contact op met Nancy Snijders via email of telefonisch via 06-30165150

 

04-03-2018

 

Verhuiskriebels:

Er wordt nog steeds kei hard gewerkt in het pand aan Sonnedach 1, en het wordt mooier en mooier! Inmiddels zijn de plafonds gemaakt, voor een groot deel liggen de vloeren erin en is binnen alles geschilderd, regelmatig krijgen de huurders updates door middel van foto's of filmpjes en er is ook regelmatig gelegenheid om zelf even komen kijken. Half maart gaat de aannemer het pand opleveren en mogen de huurders hun eigen ruimtes naar eigen zin gaan inruimen. 

En dat geeft verhuiskriebels kan ik je vertellen, ideeën op doen bij Ikea, internet afstruinen en als ik leuke dingen zie koop ik het. Dus thuis staan er op meerdere kamers dingen gestald. 

Op 7 april is de officiële opening van het pand, en ook de burgemeester van Westervoort zal hierbij aanwezig zijn! Alle betrokkenen hebben onwijs veel zin in deze nieuwe start!

Mocht u nieuwsgierig zijn en bij de opening willen komen kijken dan vragen wij om u om uzelf aan te melden, dit kan door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot het volgend bericht!

Lieve groet,

Nancy

 

 

 

 

28-01-2018

Huurovereenkomst getekend! 

Op zaterdag 27 januari was er wederom een bijeenkomst op de nieuwe locatie, een kennismaking met andere huurders in het nieuwe Holistische centrum van ZoMa opleidingen en daar heb ik mijn huurovereenkomst getekend! Een officiële stap naar mijn nieuwe praktijk ruimte! En ook super leuk om kennis te maken.......... wat een prachtige mensen bij elkaar en wat gaaf om daar deel van te kunnen zijn!

Zoveel zin om in april van start te gaan!!!!!

Lieve groet,

Nancy

 

24-01-2018


 

Update verhuizing Intuïtieve Verbinding:

Na bijna 2 jaar mijn praktijk aan huis te hebben gehad ga ik per april mijn intrek nemen bij ZoMa opleidingen Westervoort!

Momenteel wordt het pand grondig verbouwd zodat er straks mooie opleidingen gegeven kan worden en diverse holistische praktijken gehuisvest worden.

Trots kan ik zeggen dat Intuïtieve Verbinding daar 1 van is. En behalve mijn praktijk ga ik daar ook trainingen en workshops verzorgen.

Bij vragen hierover neem gerust contact met ons op!

Tot half maart 2018 zijn alle sessies nog vanuit de vertrouwde omgeving, daarna een mooie start in mijn nieuwe praktijk ruimte in Westervoort!

 

Lieve groet,

Nancy

 

22-01-2018

Geslaagd!!!!

mBRAINING: gebruik je meerdere breinen om gave dingen te doen,

Nadat ik vorig jaar ben geslaagd voor mijn mBIT coach opleiding heb ik onlangs mijn mBIT trainers opleiding afgerond.

mBIT = meerdere Brein Integratie Technieken

Een prachtige manier om je verschillende neurale netwerken (hoofd, hart en buik breinen) uit te balanceren om het voor jou meest optimale resultaat te bereiken, een duurzame verandering.

 

Lieve groet,

Nancy

 

 

December 2017

Hypnose wat is dat precies?

Er bestaan veel misverstanden en vooroordelen over hypnose. Veel mensen hebben bij hypnose de beelden op hun netvlies van mensen die smakelijk in een citroen happen, denkend dat het een perzik is, of een schoen aaien, denken dat het een hondje is etc. 
Het is alleen zo dat deze mensen die in deze situaties te zien zijn wel bereid moeten zijn op deze manier op het podium te staan. 

Tijdens hypnose breng ik een cliënt in een zeer ontspannen staat van
 zijn waarbij ook het onbewuste geactiveerd wordt en in het onbewuste zit ongelofelijk veel informatie waar we in ons dagelijks leven niet zomaar bij kunnen, hoewel we wel handelen vanuit de informatie die daar zit. Besef dat ons brein maar 5% bewust en dus 95% onbewust.
In ons onbewuste bevinden zich alle emoties, maar bijvoorbeeld ook onze angsten en ons onbewuste kan niet het onderscheid maken tussen iets wat wel en niet waar is, voor ons onbewuste is alles waar......
Bijvoorbeeld iemand die bang is voor muizen.......... die kan reageren alsof het een levensbedreigende situatie is, zo bang kan iemand zijn, terwijl als je er bewust over nadenkt, weet je dat een muis je geen kwaad kan doen.....
Zo'n angst is ergens (vaak in de jeugd) ontstaan en door middel van hypnose kan je perfect onderzoeken waar dit is gebeurd en nog mooier, je kan het oplossen.
Nu neem ik het voorbeeld van een angst voor muizen maar hypnose is breed inzet baar, angsten, allergieën, burn-out, gebrek aan zelfvertrouwen, virtuele maagband alles door middel van positieve suggesties. Als hypnotherapeut faciliteer ik de cliënt bij het vinden van de oplossingen voor het probleem, zodat hij/zij zijn problemen op kan lossen en het mooie is dat je met een aantal sessies al hele mooie resultaten boekt.

delen en liken van dit bericht stel ik zeer op prijs omdat het fijn zou zijn als de kwaliteit en kracht van hypnose meer bekendheid krijgt.

En mocht je na aanleiding van dit artikel vragen hebben, neem contact op via de contact button op mijn website

lieve groet,
Nancy