29 april 2019

Veel van mijn cliënten herkennen (zichzelf in) deze tekst. 

Ik heb in mijn eigen leven ook flinke diepe dalen gekend en uiteindelijk ben ik daar alleen maar sterker van geworden. 
Maar op het moment dat je in zo'n dal zit en bang bent dat het altijd donker zal blijven, of dat je voor altijd zo moe en futloos zal zijn..... Of dat je het idee hebt dat je je dal overwonnen hebt en BAM daar knal je er weer in.

Ik heb er voor gekozen door diverse opleidingen mij te specialiseren en op die manier met al mijn ervaringen anderen mensen te helpen. Ik werk in mijn praktijk vanuit mijn helder weten/voelen maar gebruik daarbij ook diverse andere technieken waaronder hypnotherapie, mBraining, EMDR en Reiki. Hierdoor wordt het mogelijk om cliënten die soms echt in diepe dalen zitten in relatief korte tijd (gemiddeld 3 sessies) weer zoveel meer weerbaar en vol energie en (zelf)vertrouwen mijn praktijk te zien verlaten.

Door te werken met het onderbewuste kom je sneller tot de kern van je probleem wat vaak met je bewuste nooit gedacht had kunnen worden dat dat de aanleiding van het probleem was. En het mooie van werken met het onderbewuste is dat daar ook de antwoorden en oplossingen zitten.

Uitspraken als "Ik wil me niet meer druk maken/piekeren" of "ik moet deze situatie loslaten" wordt vaak met de vervolg vraag gesteld........ HOE DAN........ En als er dan met gemiddeld 3 sessies krachtige resultaten worden geboekt, zijn mensen mij dankbaar maar ben ik vooral ook dankbaar dat ik dit fantastische werk mag doen!

Wil je weten of ik iets voor jou kan betekenen, neem dan gerust contact met mij op? 
Bel 06-30165150, of stuur een mail

Liefs Nancy